fbpx

CILËSIA

Kallëzuesi „i përshtatshëm për ushqim të foshnjave“, e marrin vetëm pak uji mineral të kësaj bote. Spirit of Drini e ka marrë atë të drejtë. Përbërja e balancuar e ujit nga mineralet e vlefshme dhe elementeve gjurmuese, vlerat e Kalciumit- dhe Magneziumit të shquar dhe pjesën e vogël të Natriumit si dhe mungesen e çfardo ndotësi, e bënë atë për të gjithë njerzit, poashtu edhe për të vegjëlit tonë, si ujin ideal për çdo ditë. Natyrisht edhe për mamatë dhe baballarët. Vlen të shtohet, se uji ynë nuk i ekspozohet asnjë ndotje radioaktive, dhe për këtë arsye vlerat izotope janë në zero. Për çka edhe jo domosdoshmërisht nuk mund të supozohet prej shumicës së brendeve(markave) të njohura botërore të ujit mineral. Veçanarisht uji ynë përmban megjithatë 0,05% Jod. 1 litër i ujit tonë e mbulon nevojen ditore për jod tek një i rritur. Një lajm i mirë për ata njerëz në planetin tonë – psh. në shkretëtira- dhe vendet kontinentale – të cilët vujanë për mungesë jodi dhe janë në stres. Duhet që të gjitha ti thojmë në qetësi: Spirit of Drini i takon ujërave me të pasura minerale të botës.

PËR SHËNDETIN TUAJ & VITALITETIN

Uji është eliksiri jetësor esencial. Trupit tonë i duhen 2 litra lëng në ditë. Spirit of Drini e mbulon nevojen për lëng dhe përmban njëkohësisht minerale të vlefshme, të cilat janë shumë të rëndësishme për organizmin njerëzor. Vetitë e veçanta, pozitive i merr Spirit of Drini përmes natyres unike, special në male. Përmbajtja e lartë me minerale dhe elemente gjurmuese – para së gjithash duhet të përmenden të Kalciumit dhe Magnezit, si dhe të oksigjenit të tij natyral, pra këto e bëjnë të vlefshëm ujin Spirit of Drini. Uji ynë ju dhuron Juve freski, vitalitet dhe e krijon një kontribut të rendësishëm për fitnesin dhe shëndetin tuaj.

SHPËRBLIMET DHE ÇERTIFIKIMET

Çertifikimet ISO9001: 2008 dhe HACCP

Ndër 100 ujit më të mire natyral të botës (Fine Waters Summit Los Angeles/USA)

Prof. Ing. M.Sc. E. Schnuse, Gjermani, Çertifikimi ISO/IEC 17024