fbpx

TANI KONKURENCA JONË KONSUMOHET DISA HERË BOSH:
SHUMËLLOJSHMËRIA JONË E FTOHTË.

 

Në shumëllojshmërinë tonë ne jemi poashtu krenar sikurse edhe në etjen tonë, e cila së shpejti do ta pushtojë botën. Uji mineral i Drinit është në dispozicion në shishet –PET praktike, në katër madhësi të ndryshme; 0.25L, 0.5L, 0.6L, 1.5L dhe në shishe elegante prej qelqi në dy madhësi, 0.25L dhe 0.75L. Dhe madje si ujë mineral brilant apo si uji mineral natyror i karbonizuar nga shkëmbi vullkanik – nuk prodhohet në menyrë artificiale.

Përpos tjerash: ne jemi specialist për mbushje të shisheve të veçanta.